en
hu
si
Vi ste tukaj: > >

Poštnina

Čas dostave je 1 - 5 delovnih dni po prejemu naročila oz. po prejetem plačilu, razen če je pri konkretnem izdelku navedeno drugače. V času določenih akcij se lahko rok dostave lahko podaljša.
 
Za nakupe pod 69 EUR je strošek pošiljanja 3,59 EUR. Za nakupe nad 69 eur je poštnina brezplačna. V vsakem primeru se pri izbiri plačila po povzetju dodatno obračuna pristojbina v višini 1,00 EUR, ki je že zaveden na računi in je stranki tako ni potrebno poravnati dostavni službi.
Stroški pošiljanja se obračunajo pri nakupu v spletni trgovini pinkandpaper.si.

Če vsi naročeni izdelki niso na zalogi, ima Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si pravico na lastne stroške izvesti delne dostave, v kolikor se stranka s tem strinja.
V primeru, da Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si naročenega izdelka ne more dostaviti, ker ga brez lastne krivde ne dobi dobavljenega od svojega dobavitelja, lahko Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si odstopi od pogodbe. V tem primeru je Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si dolžan stranko nemudoma obvesti in ji ponudi podoben izdelek. V primeru, da podoben izdelek ni na voljo ali stranka ne želi tega izdelka, bo Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si plačilo za že plačane izdelke brez protistoritev nemudoma povrnil. 

Ko je paket odpravljen iz našega skladišča, običajno traja 1-2 delovne dni, da prispe na končni naslov. Pošiljanje izvajamo s podjetjem GLS.

Če so prejeti izdelki poškodovani zaradi transporta, je potrebno takoj obvestiti Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si. Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si ima tako možnost pri prevozniku ali zavarovalnici za transportno zavarovanje reklamirati škodo. 

Za čim boljše izpolnjevanje naročil in njihove dostave Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si posreduje dostavni službi GLS e-poštni naslov in telefonsko številko stranke (če je dana). To posredovanje je obvezen del pogodbenega razmerja z Flóra Mónika Farkas sp. - www.pinkandpaper.si.

Osebni prevzem: Poslovna cona A35, 4208 Šenčur.